Realiteit .
Tussen realiteit en dromen drijft de liefde .
Alleen , men weet niet wat het is .
De snelheid waarmee ze het water doorkliefd ;
maakt dat je je in haar vergist .
Tussen realiteit en dromen is het oorlog .
Is het dat wat men liefde noemt .
Haat en liefde en veel bedrog ;
zorg dat je je met de liefde verzoent .
Tussen realiteit en dromen is het leeg ;
omdat de liefde niet vergeeft .
Tot de dag waarop je zweeg ;
op dat moment begon je leed .
Marth Haesendonckx .