in vooraf
voorspelde regen
onder
overbevolkte wolken
boven wortels
die grijpen naar een weg terug
sta ik
zonder geduld
te wachten
op jouw komst
jouw verliefdheid
en complimenten
die ik weiger
toegeven
aan het gevoel met haast
is mijn ondergang
achteraf
vooraf
aanvaard ik je
met deze witte lelie
in mijn linkerhand
een handdruk
toont de
vruchtbare impressie
met de rechter