Kijk naar mij vreemd en vaag.
Kijk naar mij kijk door mijn laag.
Kijk naar mij zeg wat je ziet.
Kijk naar mij wat is het niet?
Kijk naar mij kan je het al zien?
Kijk naar mij vertel je het misschien?
Kijk naar mij ik heb het zo koud.
Kijk naar mij hoe ik mij hier schuilhoud.
Kijk naar mij snap je het eindelijk?
Kijk naar mij en je ziet jou namelijk!