Als ik nu een keer,
een keer geen pijn zou hebben..
Als ik nu een keer,
een keer geen verdriet zou voelen..
Als ik nu een keer,
een keer geen herinneringen meer zou zien..
Als ik nu een keer,
een keer alle dingen ging vergeten..
Als ik nu een keer,
alles zou vergeten wat me pijn heeft gedaan..
Als ik nu een keer,
goed zou kunnen leven..
Zou ik nu dan een keer,
blij door het leven kunnen gaan?
Zou ik,
zou ik de herinneringen kunnen vergeten..
Zou ik,
zou ik de pijn kunnen verdringen..
Zou ik,
zou ik kunnen zijn wie ik wil dat ik ben..
Ik wil,
ik wil zijn wie ik ben..
Dus vaarwel al dat pijn,
en vanaf vandaag hou ik op met mijn eeuwenlange vlucht..
Gestop met dat geren.......