School gedaan,
tijd voor 2 mooie maanden onder de volle maan,
elke dag met vrienden op stap,
tot dat jij tegen me sprak,
elke dag was ik nu bij je,
en toen bij zonsondergang kuste je me,
een heerlijke tijd alleen maar jij en mij,
maar toen waren de 2 maanden voorbij,
je kuste me toen nog voor een laatste keer, en ik zag je nooit meer weer.