Als ik jou zie op die familiefoto,
voel ik duizend onstuimige vlinders in m'h buik,
sluit dan m'n ogen en stel me voor dat ik met jou
de oceaan van onze vriendschap binnen duik!
````
Stap het liefst direct in m'n auto.
Wil bij je zijn, naar je toe komen,
nu kan ik alleen nog maar
van ons samen dromen.
````
Ik wil jou aan mijn zijde voelen,
je liefdevol verwarmen en rustig weer af laten koelen.
Samen met jou op de hei en op het strand,
je de zoetste vruchten laten eten
uit de palm van mijn hand.
````
Deel uitmaken van jouw leven,
je al mijn liefde en tederheid
vol vertrouwen geven.
````
Voor de openhaard spelen
met jouw zachte blonde haar,
ik zal ongeevenaarde ballads
voor jou componeren
op m'n aquistische gitaar.
````
Ik zou je hele lichaam zachtjes willen bedekken
met mijn warme kussen,
de in jouw lichaam aangewakkerde emoties
met mijn volledige aandacht
en liefde blussen.
````
Als ik wakker wordt wil ik jouw lichaam
en ziel tegen me aan voelen,
je laten ervaren wat mensen
met 'de ware liefde bedrijven' bedoelen.
````
Alleen jou oneindig laten genieten,
van de passie en de liefde
die ik met heel m'n hart aan je geef,
laten zien hoe intens ik jou garisma
en persoonlijkheid beleef.
````
Geduldig wil ik luisteren
naar alles wat jou intresseerd
en waar jij in geloofd.
Als in mijn armen de slaap jouw overmand,
zal ik je mooie zachte lichaam strelen en bewonderen
tot de laatste kaars is gedoofd.
````
Ik ga je met het grootste respect behandelen,
onbevreesd en hand in hand
onze toekomst tegemoet wandelen.
````
Met jou wil ik oud worden,
alleen met jou, mijn liefste, wil ik sterven,
de symbolen van onze genegenheid
voor altijd in de rotsen kerven.
````
Ik weet dat nu je hele lichaam
mijn brandende liefde voelt,
die ik dolgraag aan jou wil schenken,
omdat ik van je hou!
Hoop dat je net zo eindeloos verliefd bent
of zal worden op mij,
als ik
met hart en ziel ben
op jou!
xxx jan xxx
--------------------------------------------------------
Iedere dag open ik verwachtingsvol mijn mail
Altijd weer die berichtjes, oneindig veel
Maar ik blader er slechts vluchtig doorheen
Ik zucht diep; vandaag alweer geen
````
Vandaag niets waarop ik heb gewacht
Niet waar ik heel de dag aan heb gedacht
Voor de zekerheid contoleer ik ze nog een keer
Verdrietig sla ik tenslotte mijn ogen neer
````
Weer geen mail met jou naam eronder
Daarom wil ik je even zeggen:
ik kan niet zonder