Verwarring .
Ik ben niet te vertrouwen , men ziel verraadt men hart .
Mijn hart laat zich niet kennen , een ziel totaal verwardt .
Op vleugels vliegen ze boven me uit ,
Ik heb geen greep op hen ; ik ga er maar van uit ,
Dat ik geen van beiden ken .
Als vrouw versmaad , ze is vast erg slecht .
Ik pleeg veraad ; het kind heeft geen nest .
Gevangen in een mist van tranen ;
Gevoelens geschud door de ontstuimige baren .
Van pijn en angst die in mij is gevaren .
Een kind dat werd gedood , omdat het werd verkracht ;
Het lichaam haar ontnomen door hun macht ;
De ziel zwerft rond in ’t duister van de nacht .
Marth Haesendonckx .