alsof het zomer was
voelde ik me warm van binnen
alsof het lente was
vlinders vlogen in mijn buik
dagen, weken, maanden
drie woorden
alsof het winter was
de kilte, de duisternis
alsof het het einde van de wereld was
de eenzaamheid, het verdriet
drie woorden
eeuwig pijn
-><-