ik huil
ik huil om de bloemen
ik huil om de zon
en ik wou dat je hier was
ik huil om de bloemen
ik huil om de zon
en denk aan de momenten
dat jij hier was
toen we daar lagen
op een veld
bezaaid vol bloemen
kijkend naar de ondergaande zon
ik huil om de bloemen
ik huil om de zon
en ik mis je