oh,ik mis je kweenie hoe fel
het leven is (NU) een hel
wanneer kom je mij nu eens bezoeken
maar me niet vervloeke
ik heb je al lang niet meer gezien
wel zeker een dag of tien
het duurt nog wel geteld 54 dage
voor ik je terug zie en da ik weer tege je kan zage
die 54 dagen zijn te lang
zonder jou ben ik bang
wanneer kom je nog eens naar mij?
dan maar je me heeeel blij
samen ons gaan amusseren
maar nie leren
dat moeten we nog genoeg
nu is het wel tevroeg (om te lere)
ik zal je toch nog wel es tegenkomen
of ben ik dat aan het dromen ?
samen ff naart stad
dan heb ik mijn zinnetje gehad
(of naar de film ofzo)
ik mis je zo fel
mja mijn leven is nu eenmaal een hel
ik zie je nog wel es !!! xxx
-xxx-
-xxx-
-xxx-
-xxx-
from
- C@r# -