jouw roos kleurt in het ochtendlicht,
ik ben voor haar schoonheid gezwicht.
ze neemt mij volledig in de ban,
zachtjes aanraken als het kan.
op haar blaadjes druppels der dauw,
de roos is mij al acht dagen trouw.
wat doet jouw roos toch bij mij?
ze geeft me het gevoel,jij bent nog bij mij.
§linda§