alles zou ik ervoor geven
dat jij deze dag had mogen beleven
maar van binnen blijf ik geloven
dat je er bent vanuit daarboven
niet één dag gaat voorbij
zonder jou aan mijn zij
door jou heb ik geleerd
waarop het leven is gebaseerd
de betrekkelijkheid van zoveel zaken
die je geluk niet kunnen maken
vanaf de dag dat jij bent gegaan
ben ik met beide benen op de grond komen te staan
jouw verlies heeft mij diep geraakt
maar mijn leven tevens rijker gemaakt
geen ontevredenheid of reden tot klagen
nee, dankbaarheid kleuren nu mijn dagen
wetende dat jij mij steeds voor het juiste laat kiezen
in mijn hart zal ik je nooit vergeten of verliezen
je bent dan ook door niemand te vervangen
dat is ook iets wat ik nooit heb willen verlangen
jij bent mijn basis, mijn voorbeeld waarop ik bouw
omdat ik voor altijd ontzettend van je hou
bedankt dat je me dit geluk hebt gebracht
en dat het leven me nu toelacht
mam, als laatste wil ik je nog vertellen
door jou ben ik dit geworden, ik zal je niet teleurstellen