Ajuuuus
Als er Iets was..,
Dan wist je me te Vinden...
Als er iets was..,
Ik stond ik altijd voor Jou Klaar...
Als er Iets Was..,
Je hoefde maar te Roepen..,
En mn Luisterd Oor en Schouder..,
Die waren Altijd Daar..!!
Nu kan je het Vergeten..,
Dit Alles is Nu VOORBIJ..!!
Vanaf nu is het alleen maar..IK..!!
En Zeker NIET meer JIJ..!!
Je kan het Voortaan Bekijken..,
Al zijn jou Problemen nog zo Groot...
Je zal me NOOIT meer Boeien..,
al lig je voor half DOOD..!!!!!!!!!