Eindelijk had ik een echte schoonvader gevonden, daar voelde
ik me geborgen, elk uur en dag die ik kon nemen deelde ik
met hem, we liepen veel zamen hij dan vertelde zijn
verhalen, en ik te mijne, als we op familie bezoek gingen
vond ik het heel fijn om weer bij hem te zijn, nu had ik
een echte Vader gevanden, derwijl het mijn schoonvader was,
maar het duurde maar even want hij werd ziek, elke maand
die er kwam zag je hem achter uit gaan, ik dacht NEE he!
het is me ook niet gegund, waarom moet zo iets nu gebeuren,
mijn schoonvader heeft veel geleden, acter af was het toch
maar goed dat hij was heengegaan, want die pijn die hij had
gunde ik geene, de ziekte die hij had gekregen was
bodkanker, wat ik nog wel weet was dat hij vroeger in de
mijn werkte, het was altijd een harde werker, als wij
op bezoek kwamen was hij blij als hij ons zag, hij maakte
altijd grappe en schreeude vaak hard, alsof hij niet gehoord
werd, toch ik had mijn vader gevonden al was het maar voor
even, in mijn hard zal hij altijd blijven voort leven,
Dag liefe vader.