Niemand kent jouw zo goed als ik
Zij denken van wel.
Maar weten zij wel wat jij niet leuk vindt?
Wie jouw 1e liefde was?
Weten zij wel wat jou aan het lachen maakt?
Nee dat denk ik niet
En op die laatste vraag heb ik ook geen antwoord ik die jou zo goed kent, zelfs ik weet dat niet hoe hartverscheurend kan dat zijn want iemand zien lachen ja dat is echt het mooiste wat er kan zijn.