De liefde die ik bij jou voelde was als zonlicht
om me heen, waar ben je gebleven, ik mis de warmte
die je mij had geven, het leven is koud zonder jouw,
ik wacht op jouw, hopent dat de zon dan weer zal gaan schijnen en ik jou weer zie verschijnen,
ik weet niet hoelang het zal duren,
maar zonder jou warmte kan ik niet leven,
De nachten zijn lang zonder jou,
liggend op bed denk ik aan jou,
met mijn gedachten speel ik met jou, ik hoop dan ook
als je dit leest, dat je nog steeds van me doet houden.