La Lavandou, het paradijs
Berg op, heuvel af
Rijdend door het groen gele land
Op weg naar lekker weer
Zon, zee en strand
Steeds verder komen we Antwerpen
Brussel, Luxemburg, Tionville
Dijon, Lyon bijna bij la Lavandou
Ik verlang ernaar met hart en ziel
Nog een paar uur rijden maar
Dan zijn we in ons paradijs
Wit strand, blauwe zee, palmbomen
Het is het zeker waar die lange reis
VLUG, ik kijk weer naar buiten
Het lang glooit voorbij
Ik denk aan de vakanties van vroeger
En dat maakt me gelijk weer blij