Als er iets is
waarin ik wil geloven,
dan is het dat vriendschap nooit sterft.
En ook al neemt
de hoop de pijn niet weg,
toch doet het ons dankbaar zijn
om wat we samen hebben meegemaakt;
En misschien...
misschien doet het ons ooit geloven
in zoiets als de hemel??
WANT goede vrienden sterven niet!!!!!!