Nog nooit
Nog nooit heb ik zo hard geweent en zoveel bijgeleerd
het deed pijn maar toch , het moest me ooit eens overkomen.
Ik ben zo gek van jou eerst deed je mij geloven dat je me wou en daarna lied je me in de kou .
Plots is het gedaan en der is geen denken meer aan
om weer iets met jou aan te gaan.
Vernederd gevoel , het leven wat een boel !
Nog nooit , nog nooit zo diep telleurgesteld ,
liefde waaruit de leeftijd jaaren scheelt nog nooit
heb ik me met jou verveelt.
2Dagen zalig in je armen gelegen , mijn lief bedrogen
voor jou , jij bent alles wat ik wou.
Nu , nu ik het met mijn lief heb uitgemaakt voor jou ,
wil je mij niet meer
nog nooit , nog nooit deed het zoveel pijn om iemand zoals jou kwijt te zijn.