Je zou me geen pijn doen...maar je loog.
Het eerste wat ik vroeg aan je of je me geen pijn zou doen
Ik heb al te veel pijn gehad en wou graag jou liefde...
Maar dat was te veel gevraagt.
Me vriendin smeekte me geen pijn te doen aan je,
waarop je andwoorde "dat zal ik nooit doen"
Had je dat maar niet gezegt.
Ik wist niet dat liefde zoveel pijn kon doen
Je loog tegen me, bedroog me en kwam niet opdagen.
Ik werd steeds zieker, maar jij reageerde nergens op
Ik wou niet meer zo, maar wou je niet kwijt, hield te veel van je...
Liefde maakt je blind.
Je maakte het uit met de stomste redenen...Ik ben te anders
Je maakte me leven kapot, ik was dood.
Ik hou zal je nooit vergeten J.
Love