Hemelskind
Hemelskind
Maanlicht bestrijkt je blanke huid
Staande in witte golven
Houd ik je bloemen vast
Licht omringt jou, hemelskind
Houdt van jou, liefkoost
Jouw donkere ogen
In diepte verborgen
Hemelskind
Wees van ons allen
Voel je als de sterren
En schijn op ons neer