Jij bent mijn leven,
jij bent mijn lach.
Jij bent de enige die ik zo graag mag.
kom in mijn armen en laat me nooit alleen,
want zonder jou kan ik nergens heen!
geef me de kus waar ik zo naar verlang,
en daarna ben ik nooit meer bang,
dat je me zult verlaten...
en me ooit zult haten!!!