als ik morgen de lotto win,
is dat een nieuw begin.
ik koop een gigantisch huis,
voor vele kinderen een thuis.
het word naar de wens van een kind gemaakt,
zodat elk kinderhartje word geraakt.
een grote speeltuin vast in de grond,
met een groot park rondom.
en de kinderboerderij,
hoort er ook bij.
met gespecialiseerde begeleiding,
en ik neem de leiding.
voor groot en klein,
zal ik mama linda zijn.
ze spelen naar hartelust,
af en toe word een traan weggekust.
hun verleden kan ik niet wissen,
maar ze zullen het niet missen.
de zon zal voor hen weer schijnen,
en al het leed zachtjes verdwijnen.
ik zou het geld goed spenderen,
zodat ze kunnen afstuderen.
ik begeleid hen naar een nieuw bestaan,
en laat hen rustig gaan.
aan de inkom een grote plakkaat,
waarop met goude letters geschreven staat.
WELKOM IN HET KINDERPARADIJS.
VOOR KLEIN EN GROOT.
VOOR ELK KIND IN NOOD.
§linda§