maanden later,
sta je er pas bij stil,
dat er eigenlijk nog zoveel is,
dat je nog zeggen wil,
Gedachten zijn er nog,
en worden ook niet uitgewist,
een lieve lach,
een rustig,stil en mooi gezicht,
zo staat het in mijn gedachten gegrift,
2 handen kruisend in elkaar,
waarom is het toch zo snel gegaan,
er waren nog zoveel dingen niet gezegd,
ons gevecht van al die jaren was dan afgelopen,
maar in mijn hoofd bleven nog steeds vragen en antwoorden spoken,
jarenlang langs mekaar heen gelopen,
of zelfs maar met elkaar gesproken,
wij waren elkaars vijand,
vele jaren lang,
woorden gezegd, dingen gedaan
nu achteraf daarvan heel veel spijt,
eindelijk hadden we alles uitgesproken,
twee weken daarna heb jij je laatste woorden gesproken,
ik ben naar je toe gekomen,
gekeken naar hoe je sliep,
maar was wel gerust,
ons gevecht was net op tijd afgelopen