LIEVE NIKITA.
HIER EEN GEDICHT VOOR JOU MIJN KLEINE MEISJE.
OMA HOUD HEEL ERG VEEL VAN JE KLEINE MEISJE.
JE WORDT NU AL EEN ECHTE GROTE MEID.
PRAAT JE VAN DE STOEL MIJN GROTE MEID.
DAAROM WIL OMA ZEGGEN TEGEN JOU.
LIEVE KLEINDOCHTER OMA HOUD VEEL VAN JOU.
ALTIJD BEN JE IN VOOR EEN PRAATJE.
JIJ BENT OMA,S MOOISTE PLAATJE.
NU GROTE MEID DIT WEET JE WEER.
WEET DAT OMA EN YVONNE HEEL VEEL VAN JE HOUDEN.
EN DAT DOEN WE ELKE DAG STEEDS MEER.