woorden getekend,
geschreven in schrift,
al wat voor mij betekent,
staat in letters gegegrift,
woorden verlaten,
zonder enige kracht,
geven mij een blik op mijn verleden,
wat ik heb verstopt ver achter in de kast,
woorden verborgen,
eenzaam maar ook ijskoud,
als die wat voor mij zorgen,
al die wat van mij houdt,
woorden getekend, verlaten , verborgen,
eenzaam maar ook ijskoud,
zullen mij altijd blijven inhalen,
tot mijn leven ooit ophoudt.......