Ik ga het land uit,
ik ga er weer vandoor.
Wees niet getreurd,
ik kies er zelf voor.
Misschien klinkt het wel gek,
Waarom ga ik naar allerlei oorden?
Waarom ga ik naar het zuiden?
Waarom naar het noorden?
Ik wil het allemaal zien.
Helemaal godsgruwelijk alleen.
Maar mijn gedachten aan jullie,
is als een warme deken om me heen.
Overal waar ik kom,
stuur ik een kaart.
Alles wat ik doe en zie.
Een herinnering wordt met jullie gedachte bewaard.
Ja, ik ga op reis.
Ik zal overal en nergens zijn.
Ik zet alles weer op een rij.
Denk aan jullie en het halen van de volgende trein.