liefste mama en papa,
familie en vrienden,
het spijt me dat ik zo ga
vooraleer de tijd me kon verslinden.
maar ik verlaat jullie liever met opgeheven hoofd,
dan onwaardig dit rijk te verlaten.
ik weet, jullie hebben je voor me uitgeslooft
en jullie mogen me hier gerust om haten.
maar ik moet gaan,
het spijt me.
ik kan het echt niet meer aan,
alsjeblieft, vergeef me!
vergeef me van al mijn zonden
en fouten die ik ooit heb begaan.
voor al de mensen die dachten dat ze niet zonder me konden,
zorg voor elkaar, zodat niemand in de kou blijft staan.
nu, luister naar wat ik zeg
draai je om
en wandel weg
en beloof het me, kijk alsjeblieft nooit meer achterom.
en weet dat ik van jullie houd,
voor eeuwig en altijd
en ik wil dat je onthoud,
dat het me zo vreselijk veel spijt!