ik wandel op het strand
ik loop op men blote voete
in het water
de wind waait in men gezicht
en voel ik je armen stevig
om me heen
de golven klotsen tegen elkaar aan
een mooi gezicht en een
prachtig gehoor
ik sluit men oge
en voel je lippen
op mijn lippen zo teder
waneer ik men ogen terug open doe
zie ik je voor me staan
je kijkt me lief aan
en begint zachtjes me te kussen
en je zegt zachtjes
ik zie u graag