LIEVE CHRISTA.
DIT GEDICHT IS SPECIAAL VOOR JOU GEDAAN.
OMDAT IK WEET LIEVERD WAT JE NU ALLEMAAL MOET DOORSTAAN.
HEEL VEEL ZORGEN EN VERDRIET EN PIJN HEB JE DE LAASTE PAAR DAGEN.
JIJ EN JE LIEVE MAN AB HEBBEN DE LAASTE TIJD VEEL MOETEN VERDRAGEN.
HET VERDRIET VAN HET OVERLIJDEN VAN JE SCHOONVADER,
KWAM BIJ JOU HEEL ERG HARD AAN.
ZO OPEENS IS HIJ BIJ JOU EN JE MAN AB UIT HET LEVEN GEGAAN.
GRAAG HAD JE NOG HEEL VEEL LEUKE DINGEN MET HEM GEDAAN.
MAAR LIEVE CHRISTA EN AB JE MOET MIJN GELOVEN.
HIJ HEEFT NU ZIJN RUST DAARBOVEN.
WANT TE LEVEN MET DE PIJN DIE JOU SCHOONVADER HAD.
DAT WAS BEPAALD NIET FIJN LIEVE SCHAT.
NU IS HIJ IN DE HEMEL BOVEN BIJ DE HEER.
KIJKT HIJ ELKE DAG OP JOU EN JE MAN AB NEER.
HIJ ZAL ER IN GEDACHTEN ALTIJD VOOR JULLIE ZIJN.
HIJ WEET DAT JULLIE HEM MISSEN EN DAT DOET HEEL ERG PIJN.
MAAR LIEVE CHRISTA EN AB HEBBEN JULLIE ZORGEN EN VERDRIET.
KLOP DAN IN GEDACHTEN BIJ JULLIE VADERTJSE AAN.
HIJ ZAL JULLIE BOVEN IN DE HEMEL ALTIJD BIJ STAAN.
OOK AL IS HIJ NIET MEER AAN JULLIE ZIJ.
IN GEDACHTEN IS HIJ ER ELKE DAG BIJ.
JA LIEVE CHRISTA AL IS HET LEVEN SOMS NOG ZO MOOI EN FIJN.
ZULKE NARE DAGEN ZULLEN ER VOOR IEDER MENS KOMEN EN DAT DOET PIJN.
MAAR EEN DING MOET JE WETEN,WIJ YVONNE EN IK ZULLEN JULLIE STEEDS IN DEZE MOEILIJKE DAGEN BIJSTAAN.
EN LIEVE GROTE VRIENDIN VAN ONS AL WOON JE NU EEN EINDJE BIJ ONS VANDAAN.
HEB JE VEEL ZORGEN VERDRIET EN PIJN.
WEET DAT WIJ ER ALTIJD VOOR JULLIE ZIJN.
DIT GEDICHT HEB IK OPGEDRAGEN AAN EEN SPECIALE VRIENDIN VAN MIJN.
CHRISTA EN AB JULLIE ZIJN ECHT HELE TOFFE MENSEN DE LIEFSTE OP DE WERELD .
JULLIE BETEKEN HEEL VEEL VOOR MIJN.
DIT GEDICHT VOOR JULLIE GEDAAN ELS VERHEYEN IS MIJN NAAM.