krabben, knijpen, bijten
soms wil ik het allemaal
snijden, prikken, knippen,
toch eng dit allemaal
en steeds weer vraag ik me af:
Waarom wil ik dat toch steeds?
Waarom wil ik zo graag pijn doen,
hem, waarom ik zoveel geef?
maar ook zelf heb ik graag pijn,
maar waarom, waarom, waarom?
snijden, knippen, prikken,
ik doe het niet, ik denk het
ik vraag me af hoe het zal zijn
wat je voelt en hoeveel pijn
en soms wil ik gewoon knijpen
hem knijpen, krabben, bijten
ik doe hem pijn en voel me goed
goed en toch ook erg raar
want meteen vraag ik me af:
Waarom wil ik toch steeds pijn doen?
Waarom voelt pijn doen zo goed?