ik ga er aan kapot
ik draai gewoon zot
laat me toch met rust laat me vrij
het bestaat gewoon niet meer het is voorbij
ik tracht te ontsnappen uit jouw klauwen uit jouw gouden kooi.
ik tracht te ontsnappen uit deze megazooi
de megazooi die mijn leven met jou voorstelt
ik wil hier weg en jij houdt me tegen desnoods met geweld
ik wil terugvechten en ik probeer te hopen dat ik jouw mega ego ooit kan slopen