gemeen gewoon gemeen!!!
ze pesten me zo vaak! en, en,
Alleen maar omdat ik blind ben.
kijk daar loopt ze weer met dat stokje.
ja anders struikeld ze over een blokje.
ze laten me soms gewoon vallen.
of ze gooien naar me met ballen.
ik vind het niet leuk ik vind het gemeen!!!
waarom pesten ze me? en ik ben maar alleen.
m'n moeder weet het niet.
ze heeft al zoveel verdriet.
om mij en m'n broertje die ook niets ziet.
maar hij word nooit gepest.
met hem gaat het allemaal best.
maar met mijniet
met mij gaat het niet.
ik heb een keer gevraagd: waarom doen jullie dit? waarom?
en het andwoord was: daarom gewoon daarom.
waarom doen ze dit? en ik ben maar alleen.
ik vind het gewoon, gewoon gemeen!!!
je bent een dom kind
en lekker steke blind!!!
hoeveel vingers steek ik op?
kijk dan? Ik denk: houd toch allemaal je kop!
waarom doen ze dit? ik ben maar alleen
Ik vind het gemeen.!
Ze schelden me uit voor blinde kip.
en als ze zeggen: iets naar lings dan loop ik tegen een wip.
waarom doen ze dit toch waarom?
ik vind het gewoon stom!
ik kan geen route lopen.
Of ze zeggen weer: ha, de blinde kip moet weer eitjes kopen.
En ik ben maar alleen.
ik vind het gemeen!
ze moeten eens een voorlichting krijgen!!!
zullen ze dan eindelijk zwijgen?
als ze een blindoek om hebben zouden ze dan misschien anders praten?
met al dat geroep met al dat blaten.
Want ik ben maar alleen.
ik vind het gemeen!!!
en u/jij?
Dit gedicht is niet waargebeurd.