En dan,
wat kan het mij wat schelen
dat jij er zo sip bij loopt,
ik loop je altijd sip achterna!
En dan,
wat kan het mij wat schelen
dat jij me niet moet hebben,
ik loop je niet meer achterna!
En dan,
wat kan het mij wat schelen
je bent maar enkele keren aardig geweest voor mij,
ik ben veel meer aardiger dan jou,
ik hou op met aardig zijn!
En dan,
wat kan het mij wat schelen
die blik in jouw ogen
die me willen neerpriemen!
Ik hou op met naar je te kijken
ik sluit me volledig van je af,
en jij krijgt nooit meer
nee... NOOIT
de sleutel nog,
naar mijn hartje.
Je hebt me gekwetst,
als je dat maar goed weet!!