Je was er in een flits
en die flits voelde ik
door mijn lichaam heen.
Die zwoele warmte
die het me toen zo benauwd maakte.
Geen sprankeltje lucht
waarnaar ik kon happen,
geen vertrouwde handen
om mijn schouders heen.
Enkel een flits,
die wit was
en stralend en hevig
even scheen.
Ik wacht nog steeds
op de terugflits
die mij naar jou zal brengen,
wij samen
2 aan 2