Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
geef me een teken
Geef me een teken
dat je nog een beetje aan me denkt
ik kan het niet loslaten
het heeft me gekrenkt
Je leeft nog in mij
ik denk steeds aan je terug
ik kan het niet loslaten
ook al bouw ik een brug
Om de weg weer terug te vinden
maar ik ben hem kwijt
ik probeer het steeds weer
ben steeds opnieuw bereid
Toch trekt die brug lang
en loop soms de weg terug
om jou weer eens te zien
wie weet komt dat vlug
Anders geef me een teken
dat je nog aan me denkt
al duurt het nog weken
dat je toch even aandacht aan me schenkt
17-12-00
Reacties op dit gedicht
Anoniem vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
radeloos
:
Maandag, december 18, 2000 11:32
nou dat kan met dit gedicht toch niet geweigerd worden kom op geef en teken!!!!!!!
Over dit gedicht
Auteur:
Anoniem
Gecontroleerd door:
Carama
Gepubliceerd op:
17 december 2000
Thema's:
[IK]