Lieve Sanne,
Ik weet wat je doormaakt
Die jongen heeft je hart geraakt
Staan kussen met een ander meisje, voor jouw ogen
Als je je alleen voelt,weet dan,dat ik je tranen wil drogen
Ik weet hoe het voelt,in je hart,in je verstand
Het beeld van hun beiden,is in je geheugen gebrand
Bij mij gebeurde hetzelfde
'k Was gestopt met het tellen van het gekus,na de elfde
Ik voel me zo hulpeloos,omdat ik niet veel kan doen
'k Schop tegen mijn schoen
Omdat hij je kwetste
En je 'tegen je hart kletste'
Mensen die ik goed ken
En met open armen heen ren
Die mogen ze niet kwetsen!
Lieve Sanne,
Het gevoel en de gedachten gaan weg
Alleen moet je jezelf even de tijd geven!
Lieve Sanne,
Droog je tranen
En weet, dat ik er altijd voor je zal zijn...