14 lange dagen
14 dagen zonder jou
tis raar zo zonder jou
tis leeg en stil
14 dagen geen lieve woordjes
14 dagen geen knuffels en kusjes
maar het besef dat je terug komt
het besef dat ik je dan weer voor mij heb
het besef dat je van mij houd
maakt 14 dagen
zonder jou
te overleven
maar toch
14 dagen is lang
14 dagen zonder jou
14 dagen........