dit gedicht is niet van mij.maar heb ik gekregen van een vriendin,die ik al een paar jaar niet meer heb gezien.en waar ik vorige week terug contact heb met opgenomen.
voor linda van christel.D.
JIJ CHIZOFREEN,
voor mij ben jij niet gespleten,
maar een mens met een hart.
ik heb het altijd geweten,
maar toen je het mij zij deed het toch pijn.
omdat je je leed voor mij hebt verzwegen.
ik wilde er voor je zijn,
je was altijd al wankelbaar.
maar ik liet je doen,
want plots was je weer daar.
soms was je een serpent,
en plots weer normaal.
ik heb je op vele manieren gekend,
en laatst zat je voor me gehuld in stilzwijgen.
ik zag het verdriet in je ogen,
je dacht een hele hoop verwijten te krijgen.
neen moed is het woord,
ik heb bewondering voor jou.
ik hoop dat je het nu eens hoort,
want ik wil je nog niet eens kwijt.
chizofreen,laat me koud.
respect is wat jij van mij krijgt.
§linda§ 4/06/02/ christel.D.