liefste christel,
goed bedoelde woorden,
eerlijk en oprecht.
die ik toch hoorden,
zodat ik weer vecht.
ik heb ze met tranen ontvangen,
en laat mijn hoofd niet hangen.
ik heb ze gekregen,
en begrepen.
woorden liefdevol gezegd,
zijn nu terecht.
§linda§