“Ik stem leeg...”
Ik stem leeg doch vol vertrouwen mijn instrumenten
Vannacht zal ik mijn eenzaamheid verschrijven
De leegte om me heen zal niet lang blijven
Mijn hart en mijn gedichten zijn voor haar
Ik stem leeg doch hoopvol in met mijn verlangen
Ergens zal ik de energie toch moeten vinden
Vermoeidheid zal mij niet langer verblinden
Voor de liefde die wij voelen voor elkaar
Ik stem leeg doch dapper af op vurige vragen
Helaas stel ik ze slechts aan mijn spiegelbeeld
Ik heb de scène zo al duizend maal gespeeld
Maar ik stel de lang verwachte première alsmaar uit
Zo stem ik leeg en wat onzeker op de vrijheid
Maar zijn de twijfels en gevoelens mij te machtig,
de dromen van ons samen veel te prachtig,
zodat ik spoedig terug zal komen op mijn besluit...