Mijn huis .2
Er zit een moordenaar in mijn huis .
Hij houdt zich stil , maakt geen geruis .
In ’t donker houdt hij daar de wacht ,
En speelt zijn spel terwijl zijn lach
Bedreigend nadert in de nacht ;
De dood komt immers onverwacht .
Marth Haesendonckx