Jij bent iemand waarbij ik mijn hart kan luchten,
zonder dat je voor de problemen probeert te vluchten.
Het is nog maar een korte tijd dat ik je ken,
maar je weet precies hoe ik ben.
Vrienden wil ik voor altijd met je blijven,
Zelf als twee oude wijven.
Als het aan mij ligt zal het zo zijn,
Maar nu vene zonder gein.
Je weet dat je me altijd alles kan vertellen,
en kom je als het nodig is middernacht vergezellen
Ik weet dat ik ook altijd om jou hulp kan vragen,
zonder dat je erover begint te klagen.
Ik wil zo'n vriendin als jij niet kwijt
Anders krijg ik zoveel spijt!