Jij en ik liepen over straat
Je pakte mijn hand
We liepen verder hand in hand
Jij en ik wij samen
Met z'n tweeen diep in de nacht
Je kuste mij
Ik ging een heerlijk gevoel door me heen
We zaten er nog uren samen hand in hand
Te kijken naar de sterren
Jij en ik wij samen
Maar toen gebeurde het
Je stond op en liep weg
Je keek niet om
Je keek me niet meer aan
Ik zat er helemaal alleen
Het heerlijke gevoel was verdwenen
Daarvoor in de plaats was er veel verdriet gekomen
Ik heb je later nooit meer gezien
Ik mis je
Ik voel me alleen
Je hebt me gebruikt en dat doet me pijn
Ik voel me alleen
Waarom doe je mij dit aan
Het was eerst jij en ik
Nu is het alleen ik en alleen jij