Weer draven drieste renners
Als atletische paarden
Door de vlakke velden, vruchtbare valleien
En over barre bergen, huiveringwekkende hoogtes,
Constant belaagd door kolonnes concurrenten en
Karavanen aanklampende persmustangs
In de roemrijke Ronde...