niemand ziet de echte ik
alleen jij
jij bent de 1ste
en tot nu toe
de enige
die de echte ik kent.
bij jou kan ik mezelf
helemaal zijn.
en niet de gene
die ze kennen op school
niet de gene die ik
daar moet spelen
gewoon om erbij te horen.
bij jou kan ik zijn
zoals ik ben
kan ik iemand zijn
zonder iemand te spelen
zonder iemand te zijn
die ik wil of juist niet
wil zijn
bij jou ben ik gewoon IK
***dankje dat je zo van deze IK houd***
******ik hou veel van die JOU******