opie
toen jij de wereld verliet
was ik niet alleen jou kwijt
ik was ook een hoop liefde verloren
de liefde die jij me steeds gaf
dat gevoel
nu pas heb ik door
wat jij ma allemaal schonk
ik mis je heel veel
ik mis je liefde,je warmte om me heen
want er was nog zoveel dat jij niet kende
er was nog zoveel dat ik je wou laten beleven
en de tijd was lang
lang wist ik dat ik je nu of morgen
zou moeten gaan missen
maar toen kwam de dag dat je echt bij me weg was
het was leeg en koud in mijn hartje
jij was er niet meer
je was .... WEG
***ik mis mijn opie'ke nog steeds enorm***