Nog steeds niet uit mijn hoofd,
ik kan je niet vergeten.
Telkens weer dat oogcontact,
ach, ik moet beter weten,
maar zolang jij me blijft aankijken,
mij steeds in twijfel laat,
blijf ik in onzekerheid en weet
ik nog niet, hoe het nu met
ons verder zal gaan.....