ziekte,dood,pijn,verdriet,het zijn maar woorden maar ze vertellen een verhaal
deze 4 woorden vertellen het allemaal
ziekte want die had ze
dood want ze verliet me
pijn en verdriet die bleven na
en zij zijn en nu nog
en dat is normaal toch??
ik weet het op sommige momenten niet meer
het doet soms zo veel zeer
ik zag u 2 keer
achtereen
en nu voel ik me alleen
ziekte,dood,pijn en verdriet,zij vertellen een verhaal
deze 4 woorden vertellen het helemaal