rimpelloos verlangen
tot vernietigen van het bestaande
donker grauwe angstdromen vlogen voorbij in de tastbare ruimte
gecreƫerd uit de dieptes van het ongekende gevoel
niet wetend dat het leeft en ademt
donker geweten verdrongen voor de vernietigende zon
doordringende stralen verduisterden de goede wil
vechtend door de zinderende woestijn zal het gaan
niet de kans gegund tot overleven
verbannen uit de zonnetijd
gaat de vlinder heen
de plek zoekend om zijn bestaan te dansen